Hej! Idag är det mindre än en vecka kvar till EU-valet som äger rum den 25:e maj. Jag är i New York och har redan besökt svenska konsulatet och lagt min röst på Feministiskt Initiativ (F!) iklädd helrosa. Gör som jag! Glöm för guds skull inte att förtidsrösta eller att rösta på valdagen den 25:e maj, ta ditt demokratiska ansvar! Och rösta rosa för en värld där alla ska kunna ha samma möjligheter oavsett kön, hudfärg och sexuell läggning. Nu kommer vi in! Heja!
 
Ps. Det är lätt att rösta, det är kul att rösta. Om du känner att du inte bryr dig om EU, tänk ändå hur mycket ett feministiskt parti skulle göra för att lyfta jämställdhetsfrågan i parlamentet. Vi behöver en förändring! Var en del av den rosa våren och var med när vi skriver politisk historia! HÄR finns en karta över alla lokaler där du kan förtidsrösta, man kan rösta från vilken som helst. Du behöver bara ditt ID samt ditt röstkort som du har fått på posten. och HÄR finns en karta över alla vallokaler där du kan gå in och droppa din röst i på söndag! Då måste du dock rösta på din lokal där du är folkbokförd.
Gå och rösta nu och känn av lyxen av att leva i en demokrati!


man behöver inte ens röstkort på de flesta ställen där man förtidsröstar!! man kan bara springa in på tex ett bibliotek på väg till jobbet eller skolan och rösta.
Fint och peppigt inlägg! Heja!
Kanonbra, Olof! Jag förtidsröstade också igår. Så sjukt pepp =)

Tusen kramar över Atlanten!
heja dig !!!!!!!!!!

AKA

WWW

TXTFlag Counter